Lifestyle

Lunch met Tom Sietsema van de Washington Post

Tom Sietsema probeert anoniem te blijven

Hij is al twintig jaar de food critic van de Washington Post en nog lang niet op zijn werk uitgekeken. Tom Sietsema nam me mee uit lunchen bij Officina, een Italiaans restaurant in DC.

En wat een bijzondere ervaring werd dat. Hoewel Sietsema probeert onder de radar te blijven en zijn werk stilletjes te doen, had dit restaurant meteen door met wie ze te maken hadden. Nooit eerder stonden er zoveel obers aan de tafel waaraan ik at. De een schonk de wijn bij, een volgende overhandigde de kaart, de manager checkte regelmatig of het allemaal wel naar ons zin was en, verrek, zelfs de chef kwam even handen schudden. ‘Ik weet niet of hij hier al was of snel werd opgetrommeld,’ vertrouwde Sietsema me toe.

We hadden een gesprek waarin Sietsema veel interessante inzichten deelde. Het interview verscheen in de weekendbijlage van het Financieele Dagblad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.